schoudercom
Groep 8 met de film "Ben ik een jongen?"

Groep 8 met de film "Ben ik een jongen?"

08-11-2019
Groep 8 heeft een filmpje gemaakt over kinderrechten. Unicef wil op deze manier kinderrechten onder de aandacht brengen. Ons filmpje is op 7 november online gegaan.
Groep 8 heeft een filmpje gemaakt over kinderrechten. Unicef wil op deze manier kinderrechten onder de aandacht brengen. Ons filmpje is op 7 november  online gegaan.
Ons filmpje heet: "Ben ik een jongen" en gaat over kinderrecht nr. 8: recht op een eigen identiteit.
Wij moeten nu proberen om binnen een week zoveel mogelijk likes en kijkminuten binnen te halen. Na een week stopt de telling . Als wij eind juni in de top 5 staan, komen we in de finale en mogen we naar het Tuschinski theater in Amsterdam waar de beste film gekozen gaat worden. 

Ga naar YouTube en typ bij de zoekfunctie kinderrechten filmfestival en zoek het filmpje: Ben ik een jongen?, of klik hier
Kijk het filmpje helemaal uit, want iedere minuut kijken geeft meer punten en like het filmpje. We krijgen het meeste punten als het op zoveel mogelijk devices wordt gedeeld. Het heeft geen nut om op eenzelfde device het filmpje vaak te kijken, want dat registreert YouTube niet.